Känner att det vänder nu!

Idag var nog första dagen jag kände att nu vänder allt.
Allt kommer bli bra. Vill tacka mina vänner och min familj som har stöttat mig och gett mig en hel drös kärlek! helt obeskrivligt, jag älskar er, ni vet mycket väl vilka ni är! Era ord, era kramar, det har betytt allt!

mötes i morse av tre glada tjejer Lotta Li, Madde och Lotta! ni är bäst!! <3
ni gav mig energi o glädje för hela dagen.
avslutade dagen, med lite snack med niklas, politiksnack blev det, men som niklas sa -gött och snacka med någon som inte dömmer en.. Säger det samma! :)
sedan som alltid lite bus med Christine :D haha

Ska iväg sen på något spännande, ska bli grymt kul! Ni får veta lite längre fram.

Sedan fick jag ett gött besked igår! åååh det gjorde hela min dag.. :)

Snart får jag äntligen träffa min älskling, gud vad jag har saknat honom! Han är den bästa och manligaste karl i hela världen!! jag älskar honom, jaa det gör jag! :) tihii


med detta inlägg säger jag TREVLIG HELG! <3

Bit ihop eller bryt ihop..

Jag brukar va en person som oftas biter ihop, men igår bröt jag ihop.
tårarna bara kom, fanns liksom ingen ände på skiten, fick sms av pappa o bad han säga till mamma att ringa mig.

Dock kunde inte mamma höra vad jag sa till en början, men bara hennes lugnande röst gjorde mig lugn, och tillslut fick jag ut mer än bara gråt.

I flera dagar har känslorna går upp och ner, upp och ner, så fruktansvärt jobbigt. jag kan liksom inte styra över det, tårarna bara väller ut och det finns liksom ingen hejd på skiten, men det är väldigt skönt att bara släppa allt och bara låta tårarna forsa.

Igår var nog första gången som jag inte ville vara själv, kände att jag behövde någon som krama om mig, tyvärr var ju inte min älskling i karlstad, annars hade jag åkt till honom, det blir knas i hela skallen.

När det kommer till mina känslor är jag rätt kontrollerande av mig och släpper inte in personer i mitt liv, just för att skydda mig själv.

Men det har vart mycket denna vecka, tänkt fruktansvärt mycket på syrran. Sedan har det kommit lite andra dåliga nyheter som gör att kroppen inte pallade mer.

Och nej, det har inte med att färjestad förlorade igår. Med det är jag väldigt härdad.
Stör mig dock på personer som kommenterar även om man har bett att inte få några idiotiska kommenatarer, menar nu på facebook. Bara för man hatar FBK, så betyder inte det att man får bete sig som en idiot mot mig, kommer sluta med att jag gör en ny rensning på FB.

Jag älskar FBK! punkt slut!!


Jag hoppas att jag och min känslor finner harmoni snart, för detta är lite små jobbigt.

Men dom som kommer mig nära, gör det oxå. Endel har stått mig nära, men inte längre. Har numera kanske 4 st jag verkligen kan släppa allt för, Mamma är en av dessa pärlor! <3
Känner inge behov av att fler ska komma mig för nära heller!

Min familj, jag älskar er!


Min pappa och min mamma.. ni två är dom som förstår mig bäst, all kärlek till er! <3

gårdagen..

Igår var en väldigt svängig dag, gillade inte och va ensam..
Tänkte mycket på min kära syster igår..

Var på stan med min älskade mor och min kära systerdotter Isabelle, vi har en sån här dag varje år efter att Isabelle har fyllt år, så får hon välja sig en egen present.

Räddningen var väl detta igår, för vi hade det väldigt trevligt. Mamma bjöd på mat och vi hade det så trevligt.
hittade mig även ett par byxer, niiice!
min andra hälft fråga om det var en skrikig färg eller om byxorna var normala. tror han tappa hakan när jag sa att dom var nästan svarta ;)

Men idag är en bra dag, Färjestad spelar ikväll. Hemma, önskade att jag kunde gå på matchen, men tv får duga idag. har inte riktigt råd att slänga ut pengar nu. Men en sak ska jag unna mig idag och det är att köpa en rosa väska. kommer komma upp bild på den i kväll. Ni kommer säga att den är SÅÅ CAROLINE! :P Och ni kommer förstå att jag älskar den redan.

btw, så är det rena skit vädret idag, vart tog den stora fina solen vägen? ingen som vet ingen som vet!

Nu ska jag knalla ner till tvättstugan, ett nytt inlägg kommer ikväll ;)

Kära syster...



gud vad jag saknar min syster..
När jag läser om personer som träffar sina systrar, hittar på saker och gör roligheter. stärker sina band hårdare och kommer varandra närmare på livet. Känner en sån kärlek att dom måste ha varandra nära..var rädd om det, vårda det!

Jag saknar allt det där. jag saknar min syster.. Det gör ont i mig att aldrig mer få krama om henne, aldrig mer kunna få skrattanfallen bara hon och jag kunde få. Fira jul ihop, varje gång vi åkte bil ihop, sjöng vi ihop med radion och hon klappar mig på låret och vi ler mot varandra.. bilderna spelas upp i huvudet.

eller när vi satt utanför hennes lägenhet på en filt. Jag sa att hon hette syster yster i min mobil, hon hade haft mig som syster yster men hade ändrat, men när hon fick höra att jag hade det, ändrade hon lika fort tillbaka..

Tårarna kommer lätt när man inser vad man aldrig under sitt liv kommer få uppleva igen.. och det är bara en sak man får acceptera. Något jag inte skulle acceptera om hon var vid liv.. men nu har jag inget val.

Jag vill ha min älskade syster tillbaka, men det går inte...


Solen!

Finns det något ont o säga om den?!
det är den som är mest välkommen när våren står bakom knuten och man skulle kunna umgås med den hela dagarna, skita i allt bara sitta i en stol och stirra på den.

Jag älskar när våren kommer, då vet man att sommarn snart är här!
jag längtar efter dig sommarn! du är sååå välkommen! <3

Lär dig livets stora gåta glömma, älska och förlåt


kram på er!

Fördommar!

Hur många av oss har inte fördommar om det mesta?

Vi dömmer så fort vi ser något som inte stämmer.
Ser vi en som övningskör är vi bombsäkra på att det är första gången den kör.
att poliser dömmer allt och alla.
så fort vi har en bil framför oss är det en gamling, och när vi svishar förbi och ser att det är en gamling, så utropar vi för oss själva JA VAD VA DET JAG SA, gamlingar ska inte ha körkort i den åldern! (även om ingen sitter i bilen)
Ser vi en tjock person, så tror vi att den personen alltid äter onyttigt (inte sant, jag är en tjockis o älskar sallad)
ser vi en extremt smal människa, så tänker vi men gud ät människa! (personen kanske äter pizza 24/7)
ser vi en i kostymnisse tror vi han är högfärdig.
Ser vi en med silikonbröst, tror vi hon har dåligt självförtroende och måste göra något för att folk ska se henne. (så är det inte finns många som gör det för att kroppen ska bli proposionelig, alltså finna balans)

Ser vi någon med snygg bil, så tänker vi åh vad den ska va märkvädig då!! (den sanna avundsjukan som stiger in)
Hör vi om SJ så tänker vi åh försening!!
Ser vi tjejer en manlig mörkhyad går tanken direkt "undrar om han har en stor kuk" (alla tjejer tänker så, bara ingen som säger det högt..för då är det "men jag har pojkvän, jag bryr mig inte längre" Man behöver inte sluta ha fördommar för man har pojkvän :P )

när man säger till någon utanför värmland, att man är från Värmland, får man -ÅH CHIP CHIP Hajk, vet du vem bengt alsterlind är?!
-vad är detta för fördom?!!? ALLA i värmland vet vem han är..vissa av oss vill strypa honom, vissa tycker han är rätt rolig och lite kult! så där har ni svaret.. ALLA värmlänningar vet vem han är! :P


Är det rätt eller fel med att ha fördommar, för jag tycker att ha fördommar är rätt kul när man sitter på en parkbänk i stan och glor på folk, sitta och tänka vad dom jobbar med, vart dom ska, hur dom har det hemma, problem med spriten, inga pengar på kontot, handlar denna på bara kredit, är personen lycklig/olycklig.. finns ju hur mycket som helst!

vet ni några roliga fördommar som jag inte har skreve med?! :)

Mitt bidrag :)

http://sub.ellos.se.linweb48.kontrollpanelen.se/itemShare.php?id=16714



Detta är mitt bidrag, va tycks?! :)

intressant!

Jag tycker det är rätt intressant och läsa andras bloggar, se folks status uppdateringar på facebook och läsa av dom och läsa emellan raderna.

Läste en blogg förut, en tjej som påstår att hon inte behöver pumpa i massa jox i läppar eller brösten eller photoshopa sig snygg, min fråga till henne är -varför rakar du då av dig ögonbrynen och målar dit nya, varför blonderar du håret?!
Är man naturligt snygg som du säger att du är, så ska väl ögonbrynen vara där dom ska vara och inte två cm ovanför det naturliga stället, som normala och naturliga ögonbryn sitter.
kan någon förklara för mig varför endel, som har så många emot sig vänder på det och säger att folk är avundsjuka och ser upp till dom?

jag ser inte upp till en uppblåst idiot, som tror sig vara perfekt.
man är inte perfekt om man måste hävda sig att man är perfekt, det är något andra säger till en om man nu skulle vara det.

Och varför är alla avundsjuka om man inte har samma åsikter?
Om jag, alltså JAG inte tycker att du beter dig som man ska, varför gör det MIG avundsjuk?
vi har bara inte samma åsikter om vissa grejer,
jag kanske inte tycker det är okay att slå folk, som du kanske tycker.
jag kanske inte tycker det är okay att gå ut och supa varje helg
jag kanske inte tycker det är snyggt att raka av sig ögonbryn och måla dit nya så du ser förvånad ut hela tiden.
Jag kanske inte tycker drogor och alkohol är en lösning på ångest o depression
jag kanske inte tycker om när folk hänger ut varandra på nätet
jag kanske tycker att nätet är ett sätt för endel att gömma sig och vara kaxiga

men det kanske inte just du tycker. men JAG tycker det. Men det gör inte mig avundsjuk på dig!

har jag rätt eller fel.. bara för man har olika åsikter och olika syn på livet betyder det inte att jag är avundsjuk på dig.

är du avundsjuk på någon?!


La familia <3

Denna veckan har jag inte haft mycket till energi när det kommer till jobbet, känns som jag bara har gjort mitt och sen inget mer.
Energin har legat på noll, medans skratten har legat på hundra. Dessa dagar har jag skrattat så jag har grina.

Som vi snackar ofta på jobbet, så känns det inte riktigt som ett jobb. Man gör det man ska, men man har så himla kul när man är där.
Vi umgås rätt tät och man blir faktiskt som en lite familj, med bröder och systrar. Vi umgås när vi har dåliga dagar, vi umgås när vi har bra dagar. Vi har tom börja märkt på varandra när den ene inte mår bra och man har lärt sig vart gränser går för olika personer.

Jag har mina guldklimpar på jobbet som gör det lätt att gå dit, ni vet väl vilka ni är; jag har min puma, pingu, the girls, siiiiren, gammelfarbror, leffe, svammelmaj och alla andra tappade själar ;)

Skulle inte dessa finnas skulle jag inte klara av själva jobbet.

vi snackade även igår om att umgås utanför jobbet, klart man umgås med vissa utanför jobbet, men det är inte så att man har ångest för att man inte är social när man är ledig. Säger som jag sa igår, man är så jävla social på jobbet så man orkar knappt umgås med sig själv. Inte se en människa, knappt så man vill se sig själv i spegeln ;)

På helgerna umgås jag med min pojkvän och familjen, alltså det kanske låter så jävla toffligt men har man en pojkvän som är bort rest på veckorna är det skönt att bara lägga all tid till han när han väl är hemma.

Är det bara jag eller får man nog av och vara för social ibland, stänga in sig och bara vara JAG?!






ljus!

Är så glad att mitt lilla hobby jobb har sätt fart, har några ljusbeställningar i veckan och det är skit kul.
Önskar bara det kunde sprida sig så man fick lite fler.



sätter foto på ljus om någon har missat. Tycker om att göra personliga grejer för nära och kära, som nu har utvecklas till att göra till vänners bekanta och släktens vänner.

Har totalt glömt bort att göra reklam för mig själv på min egen blogg, ibland tänker man inte längre än näsan räcker;)




Vill du ha en personlig present till dina nära och kära, hör av dig.

Det kostar 70 kroner och bor du inte i närheten tillkommer frakten på ca 50 kronor.

jag gör ljuset precis som du vill ha det. Hör av dig!

irriterad!

Blir så fruktansvärt irriterad när man försöker göra rätt och för en gång skull säga vad man tycker, vad får man? det är hans ensak och att han får röka!!

Det är så här att jag har en granne som röker inomhus och det sprider sig till min lägenhet, så jag får huvudvärk och blir lite orolig eftersom han är i den ålder att han kan glömma att släcka cigaretten. Ska jag behöva höja min hemförsäkring för detta eller kommer min försäkring gå in om det är han som eldar upp lägenheten?!

Men tydligen får han röka inomhus, för dom kan inte neka "gamla" hyresgästar att sluta röka inomhus. Men i dom nya kontrakten så får man inte röka inomhus, vad spelar det för roll om dom som redan röker inomhus förstör dom andra lägenheterna?!

jag blir seriöst jävligt arg! men finns ju inget jag kan göra.. bara acceptera skiten och hoppas på att man snart får en annan lägenhet, för det är ju inte hållbart att det ska vara så här, men inte mitt problem om huset står i brand en natt och då hoppas jag alla vaknar och att jag är hemma o kan ta med bilder och grejer som är oersättliga.

Men jag har iaf sagt vad jag tycker och jag har sagt till, så tycker dom det luktar rök i min lägenhet när väl jag ska röra på mig, så kommer det ju så skrivet att det har spridit sig..SUCK!

Vad skulle ni ha gjort?!


missunsam eller avundsjuk?!

Läste min vän Anns blogg om att folk är missunsamma hennes vikarie tjänst..

Är dom avundsjuka att dom inte fått tjänsten eller är dom så elaka att dom är missunsam hennes lycka till en fast inkomst i tre månader?

Jag skulle aldrig kunna va missunsam till någon annans lycka, varför vara det för? tjänar det någonting till eller sprider det bara ännu mer dålig stämning.
Sedan fattar jag inte personer som har ett jobb som dom kan gå till, dom har en lön som trillar in varje månad, allt går runt och pengarna räcker till det dom ska betala. MEN ändå är dom inte nöjda, när blir en människa nöjd?

en kollega fråga mig om jag hade hört något hur framtiden blir och vad jag tyckte om förändringarna på jobbet.
mitt svar kort och fint. -jag har till sista Mars sen går jag på 0 timmarskontrakt.
Hon klagade över hennes förändring i schemat Mm Mm.. och jag svarade henne glatt att det handlar ju bara om ett år, sen stänger dom ju ner, då finns det inge mer och klaga på. Hennes svar va -jaaa, men ett år är långt Caroline.
Jag visste inte vad jag skulle säga så jag bara gick, Jag orkar inte med massa NEGG hela jävla tid, NÄR ska folk vara nöjda med att dom har ett jobb?

jag skulle vara ÖVERLYCKLIG om någon ville ha mig på heltid några år framöver, så jag också kunde få bygga upp ett liv med en större lägenhet med min pojkvän, kanske skaffa en hund, köpa det jag vill och bli av med gamla skulder.
Är det så mycket begärt? ja, tänk för att det är det. Reinfeldt lovade massa jobb BABBEL BABBEL BABBEL...kom det mer jobb? nej! blev arbetslösheten mindre? neej! är reinfeldt en ljugande idiot? JA!

Jag är trött på lovande från politiker och jag skiter i vilket parti lögnerna kommer ifrån, en lögn är en lögn!

Jag vill ha ett jobb, som inte innebär massa "missunsamheter"
Var glada när en person lyckas i karriären om det bara blir ett trappsteg upp, bättre det än att trilla ner för trappen.

Någon som har ett jobb till mig?!
Jag är en grym person, varför kan inte en arbetsgivare se det för?!?!

Ann- tillbaka till dig, jag är glad över att du äntligen har fått uppskattning för allt slit du har gjort för företaget :) (jag lät som en chef ;) )

Känslan av lycka <3

Som ni har läst i mina tidigare inlägg så har det varit mycket sorg för både mig och min familj, men jag kan även säga att inga är starkare än oss!
Jag vet vad ordet "det fixar sig" Det finns alltid dom som kommer ha det värre än en själv, det finns alltid någon som mår sämre..Det finns alltid någon som vill bräcka dig i att må sämst..

För hur många gånger har man inte öppna upp sig för någon o berättat vad man känner så får man tillbaka. -jaa, jag mår också fruktansvärt dåligt nu" och så mår dom dåligt av något så dumt som en bruten nagel eller något liknande patetiskt.
Varför har personer sånt behov av att hävda sig när någon annan behöver din styrka..?! varför inte låsas vara stark och låta personen få din hjälp?
vi ska inte leka varandras psykologer, för det finns det utbildade till. Det fick jag lära mig av min psykolog.
Jag var alltid den i kompiskretsen som kramade om och stöttade och glömde bort vad jag själv gick igenom, på den vägen bröt min kropp ihop och orkade inget mer.
Jag själv,märkt det inte, men min psykolog såg det.. Tänk vad mycket man kan ignorera, för att låsas vara stark.

Man ska nog tänka sig för vad man vräker ur sig till sina vänner. Klart man ska få ventilera sig, MEN alla har vi en gräns..

Jag tycker om att stötta mina vänner, men det är när personen i fråga visar att den verkligen vill ha hjälp, annars hamnar jag i den rosa fluffiga världen, som Ann så glatt kallar det ;)

Känns väldigt skönt att jag har gått igenom min psykolog tid och är starkare än någonsin. Jag har känt mig jävligt svag i många år. Men nu älskar jag livet, allt känns bra.
Har en familj som gör mig hur lycklig som helst, en pojkvän som får mitt hjärta att göra dubbelslag och varje gång jag ser han blir jag varm i hela kroppen, jag älskar honom av hela mitt hjärta.
Jag har vänner som är outstanding, ni är bäst!! <3

Nu ska jag fortsätta med mitt hobby arbete..

puss o kram SMACK ;)



RSS 2.0