migrän!

Jag tror jag har haft det en gång förut, men igår, jiiiisses vad min skalle sprängdes och över ögonen, jag var inte trött, men somnade av ren smärta. sov i 12 timmar :P kan säga att jag är inte piggare, men är glad att malandet i huvudet börjar gå över, vågar inte hoppas för mycket..

Ska jobba ikväll så jag hoppas innerligt att huvudvärken/migränen håller sig borta. Jag orkar inte med den här smärtan i skallen, men är väl positivt att man har något innanför skallbenet ;)

Behöver dock städa, men var är energin?! kanske kommer snart, får bli mat nu iaf :)

nu ska jag sluta gnälla och avsluta med att livet är underbart trots allt :D

tävling! =)

Hjälpt mig vinna nu! =)

http://tavling.kappahl.com/index.php?page=gallery&id=291

gå in där o rösta :) sprid gärna det vidare, man kan rösta varje dag fram tills tävlingens slut :)

helgen!

I fredags åkte jag och B till ch-berg och shoppade, hittade lite grejer iaf, men inga kläder som jag tyckte va fina, vad är det för mode, tror inte jag har shoppa kläder på år och dar :(

Men vi fick en dag som va mysig som slutade i soffan.

lördan åkte vi och kollade på bil, tro det är dags för mig att byta bil, börjar gilla min bil nu,, men vill ha en fräschare. får se vad jag hittar om jag hittar någon vill säga. Har bestämt att jag ska köpa hos en bilhandlare, för då vet jag att jag inte köper grisen i säcken och kan återkomma dit om det uppkommer något fel inom den närmaste månaden.

sedan åkte vi till mamma och pappa och fikade, alltid lika trevligt =)

På kvällen drog vi till Marie och Henrik med barn och grillade och snosade bäbis. Natalie som jag inte är gudmor till ville ha mig som gudmor oxå, eller fadder som man nu kallar det och klart att jag blir det åt min favorit tjej. :)
Hon tyckte dessutom att B var konstig och jag var cooool, dessa barn är allt för härliga.

Detta är min gudson, hur gudomlig är inte han?! en glad skit.

Tänk att få blir gudmor igen, det är helt underbart, dom är mina guldklimpar! <3 och tackar även Marie för förtroendet.



Nu har B precis åkt ifrån mig, så jag kan ta tag i disken och städandet, sånt som jag lägger åt sidan när han väl är hemma.

Älskar min man över allt annat! <3

dagarna i två=)

Igår var jag ut med brudarna på; Madde, lotta, therese och Elin, Mycket trevligt!

Var på Ankan för att käka, vi beställde nachos, fick in bara sallad och nachos skal med bränd ost, efter en timme, redan då tyckte man det hela va dåligt. Sen när vi inser att vi fått fel, dröjde det ännu en kvart innan det kom. Även Lottas mat var total fel, fick kyckling istället för chili, tänk om hon hade vart allergisk mot kyckling?! något jag kom på i efter hand, men vi fick rätt mat till slut och fick 25% avdrag på maten, det är ju positivt att dom gjorde så, men kanske ett block och penna skulle sitta fint i fickan?!
killen frågade oss två gånger vad vi hade beställt och ändå blev det fel, tur tjejen fick bättre koll.. Men glada Ankan får inte 5 stjärnor av mig iaf, Ölen vad god, men den har ju inte dom gjort ;)

vi hade iaf en trevlig kväll, mycket snack, va underbart det var med riktigt tjejsnack, inga grabbar som kommer med suckningar eller konstiga kommentarer, kvällen i sig får 5 stjärnor om inte maten räknas in.



Idag har jag bjudit Elin på mat och gosat med Alicia, vilken stjärna hon är, så himla glad hela tiden, förutom när hon blev trött och ville sova, men det är ju helt klart, vem blir inte grinig då?!

När jag träffar Elin känns det som tiden står still, förutom allt som har hänt då vill säga, känns skönt att ha en sån äkta vän som man har i henne. Lovely! <3

flera sådan dagar vill jag ha :)



Ikväll kommer min älskade sambo hem och gud vad jag längtar efter honom!! Vill ha han på hemmaplan, med jobb här! men man kan inte få allt här i livet.

Jag är lycklig och glad, bra dagar har det vart o hoppas dom fortsätter i helgen :)

ta hand om varandra <3

seeegt!

Idag var det segt, men det är ju så det är efter två nätter..

Men idag är det öl som gäller, ska bli väldigt kul :)
sitta på ankan o bara ha massa tjejsnack, inte behöva tänka på någon tid eller något sånt, bara Va! =)

var längesen man var ut så det ska bli riktigt kul.

Hoppas solen hänger kvar o regnet håller sig borta..

mer spännande än så här blir det inte :)

Snart helg!

Nu har jag bara en kortnatt kvar, ska bli så underbart!
jag är inget fan av nätter, men kan ju säga att nätterna går lättare när man har sina vänner med och kan ha skoj hela natten. Kan säga att diskutionerna blir inte normala efter klockan tolv, dom blir snarare bara värre och värre närmare sextiden som går.

Igår natt fortsätte snacket om val sats och människosatser. (spermiesats alltså) hur många köttbullar som går på en valsats och människosats alltså motsvarande proteinmängden.

valens sats ligger på 15 liter och motsvarar 28 miljoner köttbullar. Och en människosats ligger på 100 köttbullar, rätt sjukt om man tänker efter.

Men diskutionen slutade inte där utan följd frågan blev -vad väljer man 28 miljoner köttbullar eller 15 liter valsats?!

Jag vet att detta är inga normala diskutioner, skulle folk som inte känner oss höra oss skulle dom tro vi behövde ta in på psyket :P

(lånad bild)

men vi kom på att vi valde valsatsen, varför? tänk er att behöva äta BARA köttbullar för resten av era liv, kanske inte så jävla rockigt. 15 liter valsats kan man ju få i sig på en dag iaf, men många kväljningar skulle det bli:P

Kan säga att denna natten kommer vara svår att glömma, men roligt hade vi :)

Tack för dom roliga skratten Lotta,Tony, Emil och även brorsan fick va med på slutet o diskutera :P haha

Sex and the city!

Jag bara älskar den serien. Den innehåller allt vi tjejer vill ha i en serie, sex, killar, krångel och spänning och massa kärlek, men inte för mycket kärlek, bara en jävla massa sex :P

har kommit till säsong tre nu, tänkte köra igenom alla säsonger. Värsta är att man blir så fast så man kollar inte ett avsnitt utan det blir minst tre innan man stänger av och inser att man nog måste göra något annat.

Jag skulle nog vilja vara så fräck o rekomendera den serien till killar som inte förstår sig på oss tjejer, klart att endel saker är överdrivet, men deras tankar är nog väldigt likt dom vi har i våra verkliga tankar.

Ja ni vet dom flesta frågorna som tjejer har, singel som icke singel. Jag tror att killar skulle nog förstå lite mer och att vi flesta skiter fullständigt i några regler. Det finns inga regler för kärlek, bara kör, men ta det lugnt vid fartguppen ;)

 

Själv har jag vart upptagen nu i två år och det är det bästa som har hänt mig, den bästa killen för mig, utan att ens blinka. Maddes kommentar -Du låter så säker när det gäller han, för frågar man om han kommer bli pappan till dina barn, är det ett ja utan att ens tveka.
Jag kan säga att jag är säker till alla % i världen.

Jag har även blivit sambo med han och det finns ju inget mer underbart, lägenheten börjar bli mer och mer som ett hem. fattas ju att få upp lite tavlor o så, men det kommer.

 

tillbaka till SATC Tror dom flesta tjejerna känner igen sig i någon av brudarna i satc! vilken är du?!

 

Jag har över 40 läsare på min blogg, men ingen kommenterar. vad är detta?!

så mina vänner vilken i SATC tycker du att du är?!


friends<3

Känns som yttligare som allt faller på plats och vännerna faller i det facken dom ska vara, vänner, bekanta, nära vänner.

kan säga på senaste tiden har jag fått bra kontakt med både Annie och Tess, och det gör mig så himla glad, gammal vänskap rostar aldrig. Är snarare dom som håller nu förtiden.

kan babbla upp flera stycker som betyder en hel del kärlek för mig. Men måste nog beröma dom som står mig närmast av dom alla, mina kollegor på posten, endel av er är fanimej mina bästa vänner! ni vänder aldrig ryggen eller ignorerar en fråga. Ni finns där när man mår piss, ni finns där när man mår som bäst, det är även ni som får redo på dom stor händelserna först av alla. Men samtidigt är det er jag vill berätta det för först!

Är glad att jag har bleve av med energitjuvar, har även kommit fram till att folk med noll humor inte heller får plats i mitt liv, tål man inte mina skämt ska man heller inte vara min kompis. Ni som känner mig vet hur jag funkar och ÄLSKAR att jävlas med folk, om man inte kan ta mitt jävulskap har man inte nog med psyke att kunna umgås med mig.. ;)

Det finns så olika slags vänner
  • Vännerna som alltid finns där oavsett vad.
  • vännerna som bara vill ha en där när det händer roliga saker och ignorerar det negativa.
  • vännerna som man bara festar med.
  • vännerna som man tar en fika med och verkligen pratar om allt med och talar ut om problem, funderingar och varför. dessa vänner liknar dom på punkt 1.
  • vännerna som man ringer till även om man inte har en baktanke med.
Tänk vad många vänner det finns som bara ringer och säger "hej! hur är det? jag tänkte höra med dig om du ville hjälpa mig med..." sen när man har hjälpt till så hör man ingenting, för ens det är dags igen.

Eller dom som bara vill umgås när ingen annan finns. Det finns många olika slags vänner.. vilken vän är du?

Ni som känner er träffade på på punkt 1,4,5 det är er jag ringer till när jag har massa varför.



Puss på er!

RSS 2.0