regn regn regn

Jaa inte var de igår man skrev här iaf:) finns folk som har saknat min blogg:) riktigt skoj att höra=)

Men finns de något annat och snacka om än VÄDRET?? nej jag tror inte de.  Alltså jag måste få fråga dom som klagar när det är soligt ute och fint, HUR kan ni klaga när det regnar?! är det inte dret väder ni vill ha om ni inte vill ha fint och varmt?! JUBELIDIOTER!!!


Vad har mer hänt i mitt liv sen sist jag skrev, mycket snack blev de om de manliga pmset..;) hahaha



Här om natten drömde jag om min kära syster, Skit jobbigt, men ändå jäävligt underbart.. Det kommer alltid va svårt att drömma om syrran. Det finns inga utvägar eller genvägar.
Jag önskar man hittade något som lindrade smärtan, men enda som är botemedlet är Kärlek tror inte de finns något annat. En jävla massa kramar som värmer..

MIn familj Är Den som förstår mig bäst, eller någon som har gått igenom samma sak, det är verkligen dom som kan säga. -jag förstår dig! och dom verkligen gör det..

Mina vänner är oxå mina guldklimpar som jag inte kan beskriva hur mycket jag älskar dom! jag har såna som "gömmer" sig när man säger man mår dåligt, sen har vi dom som frågar varför och vågar snacka om det. ALLA är underbara, men riktiga vänner är dom som vågar stå framför mig och vågar säga -carro gråt, det gör inget du kan gråta för mig!

En vän som har sett mig gråta och en tjej jag vill hylla, jag vill hylla alla mina vänner, men ELIN NILSSON är nog den tjejen ni alla kan tacka för att jag inte va tjejen som stänger in mig längre, hon var den första kompisen som verkligen vågade sig fram efter allt som har hänt..  Du är guld värd!

mina andra vänner ni är också guld värda, verkligen, ni får mig och skratta ni får mig att vara mig själv, något knäpp men jag tror ni älskar mig för det:)


När min moster och syster dog, förstod man va riktig saknad var!!




Vad mer kan jag berätta för er, jag har inte så mycket.. har haft en down period denna vecka.. men igår kom den riktiga bryta ut igråta dagen..så idag är de mycket bättre känner mig 10 kg lättare ungefär.. känns skönt att gråta!
Som mamma säger gråten måste ut!

snackar med en kille på msn, som förstår mig till fullo,, Guld värd!! *kramar om*


Men ska försöka få ett gladare blogg nästa gång, blev mycket känslor nu, men ni som bryr er om mitt liv förstår att ibland måste även jag lätta på trycket ;) Puuss på er!!

RSS 2.0