Det manliga PMS:et

ja idag är en sån där dag som känslorna åker som en bergochdalbana, säger då Killar ni snackar om att vara förkylda ni ska bara VETA när en tjej har riktig pms-humör! så kniiiip! =)

alltså ena stunden kan man va skit Grinig och fräsa och gorma över ingenting, man känner bara att man vill slå till någon med en stekpanna för minsta lilla. och sen vänder det och man är glad men sen blir man helt plötsligt ledsen och sitter och får tårar i ögen och vet inte varför man sitter och grina för fulla muggar. suger gör det att det är så men va ska vi göra.

jag tror vi alla har PMS perioder. kille som tjej:)  killar är nedstämda och känner att livet allmänt suger som vi tjejer gör, bara det att när vi känner oss nedstämda har vi något att "skylla" på. Jag har aldrig skyllt på PMS för jag vet när jag har de och jag vet när de bara är en allmänt pissig dag.

När killar ä griniga blir alla mest. Men va fan ryck upp dig vad är de för fel på dig. säger killen då "det manliga pms:et" skrattar inte då alla tjejer?! jo, för dom tror att killarna är avundsjuka på att vi har något att "skylla" på. MEn killar kan oxå få ha sin pms vecka!

jag inför du här med "Det manliga PMS:et" hur många röstar för det?! bara massa feminister som är emot det säkert. såna som vill trycka ner alla män ner till marken. Men det dom inte förstår är att man inte ska trycka ner en grupp för att själva blir starka. JAg är inte feminist, kanske märks:P jag tycker alla är lika värda och som det var förr så va mamman hemma och tog hand om barnen.
ska ge ett expempel på feminist hån!
när vi hade värmlandslärlingskurser och hade om jämnställdhet! föreläsaren va en kvinna-feminist eller vad hon nu var och våran Lasse allas Lasse.
-hur många av er män skulle kunna tänka er stanna hemma med era barn?
-jag älskar och va hemme med mina barn och baka bullar och greja.
-HAHA baka bullar du?! du är juh en man.

WHAT, vad är fel på folk. Är det inte gulligt att mannen vill stanna hemma och baka bullar med sina barn?!

tacka vet jag män som är stolta som vågar stå för att dom gillar att baka bullar med sina barn. Det gör en man ännu manligare, faktiskt!

Jag fattar inte varför vi kvinnor ska få klanka ner på Män som gör Rätt, klart vi ska få klaga på dom som gör fel. men vi gör också fel ibland.
men en sak vi aldrig kan ta ifrån er män, Det är att 50% om inte mer, ni tänker med kuken! säg inget!! jag säger inte 100%, då kan ni klaga, men klagar ni; då känner ni er träffade att ni tänker med den herren där nere. ;)

Och hur många gånger har inte vi tjejer fått höra när ni har sårat oss, att ursäkten innehåller.
-jag tänkte inte alls, förlåt! Jag tycker verkligen om dig!
Varför tar ni oss förgivet för den mesta dels av tiden?! okay, det finns tjejer som tar en kille förgivet också. Men man ska inte ta någon förgivet:) okay?! har vi en deal gott folk; att vi inte tar varandra förgivet i framtiden utan behandlar varandra som vi själva vill bli behandlade, vare sig vi är Kille,tjej,man eller kvinna:)

Duger denna blogg för denna gång?:) kommentera gärna:)

Emelie "Skrutti" vi är bästigaste;) ingen kommer någonsin förstå våran flummighet:)


Ciao:)


RSS 2.0