En dubbelmoral bor det i oss alla..

 jag tänkte jag skulle börja med en seriös blogg och skriva om sånt som berör och verkligen är något och läsa. För vem vill igentligen läsa vad man gör om dagarn. så jag ska skriva om allt möjligt i min blogg! egna erfarenheter mm=) i dagens blogg ska jag skriva om hur folk ser andra utan att man igentligen inte känner dom och att utseendet har faktiskt betydelse även om vi inte säger att den gör det. Eller har jag fel? läs bloggen innan du ger mig svaret:)  


Hur många av oss är inte så att vi dömmer personer på EN sekund, vi kollar bara på det yttre och utgår i från att det är en Underbar, dum, snäll, snygg, sexig, ful, äcklig människa eller helt enkelt en super mysig person.

Man borde igentligen öppna upp ögonen och låta personen visa sin Personlighet innan vi har våra förofattade meningar. Igentligen är man bara Elak när man utgår från det yttre! För det är juh det inre som ger personen ifråga en chans när det gäller något mer än bara att kolla på varandra.

jag ska ge ett exempel på förofattade meningar. tex mig själv!
När jag jobbade på posten i vintras och de kom fram en tjej och frågade om verkligen jag var jag. klart jag svarar trevligt och snällt, precis som jag är.
Istället får man höra i efter hand att de inte va alls var vad hon hade tänkt sig att jag skulle va; en trevlig tjej!
detta berättade hon för en kompis. Att hon tyckte jag såg ut som en bitch, men hade HELT fel.
JAG? en bitch okay, jag kan bete mig som en bitch mot såna som förtjänar det. Men som sagt i mina ögon får alla en chans att visa sin sida och visar dom den inte utan är otrevliga och säger hemska saker om Mig eller mina vänner, då kan jag va en bitch. men man ska förtjäna den först, inte så att jag är en bitch det första jag är!

Men Det är tur man växer upp, när jag va yngre utgick jag alltid utifrån vad alla andra sa om folk. Och man tyckte illa om Andra för att någon annan hade sagt det. Hur dum var man igentligen?! Man lyssnade mer på andra än att få sig sin egna uppfattning om hur folk är.
Idag är jag väldigt bra kompis med en tjej, och henne hörde jag bara en massa skit om. Men när jag lärde känna henne, fattar jag inte varför jag lyssnade på alla andra. Jag skämdes och kände mig helt jävla dum och jag kände mig väldigt lurad av hon som skulle va min såkallade bästis! hon finns inte i mitt liv längre utan jag har fått bättre kompisar som låter alla få en chans och att ha sin egen uppfattning om folk, men klart man hjälper folk att få rätt syn på personer som dom fått snesteg med. Man vill att alla ens vänner ska va vänner, är ju mycket roligare tillsammans än att vara ovänner och tycka illa om varandra.

men nu till något helt annat Vårat utseende. En dubbelmoral bor det i oss alla..

Ibland undrar man hur igentligen folk tänker, ALLA är vi utseende fixerade på något sätt. Vi kanske inte erkänner det. Men det bor en sådan Djävul i oss alla. Vi säger att vi inte bryr oss om utseendet utan de är insidan som betyder något. Klart det är det, Men vi vill juh bli attraherade av personen i fråga. Som tur är har vi alla olika smak och jagar inte alla samma person. PUH!
Men ändå finns det folk som hellre går på utsidan än insidan. Vill man inte ha något som binder samma insidan och utsidan till en hel person istället för en person med det där snygga yttre?!

Det är tur Jag bor och lever i verkligheten och man vill att personen man träffar ska ha en insida och inte bara det där fina yttre. För hur många tjejer/killar blir inte fula just för dom inte har den finaste insidan. Kankse elakt och säga att folk har fula inren men är det inte sant? hur många är det inte ute i världen som tror dom kan bete sig hur dom vill just för dom är snygga? Jag ser ingen anledning att visa dom respekten som andra förtjänar.

Det finns inga fula människor det finns bara mindre snygga och vi är alla världa en chans till om den första går lite knas, men det finns ju undantag typ om dom inte skulle kunna hålla tassarna borta från våra Pojk/flickvänner ;P Detta får avsluta dagens blogg!

Fredag kväll, med tacos o let´s dance eller nått?!

IDag är de fan fredag och jag känner mig allmänt på jävligt super duper bra humör typ:P vet inte varför men något i kroppen är de som bara låter allt bara glida förbi mig, jag orkar inte oroa mig för sånt jag inte kan påverka och inte vad glad över något jag inte vet om de är bra eller dåligt. jag har kommit fram till att jag inte vet ett jävla skit men ändå vet jävligt mycket..SKUM känsla, jo men visst!:p


Var till stan idag med Christine, skrev sms i morse typ kvart över nio eller va fan hon va, och då bestämde vi oss för en tur i dag eftersom jag ska till stan i morgon på hockey:D
var allmänt en dag då vi såg massa miffade folk och va övertrötta till tusen! skrattade åt ALLT.. plus att vi förföljde en bil på parkeringen på ikea och ställde oss breve:P haha en surkärring och en surgubbe. PERFEKT!!

KOmmer ni från molkom eller? -jag
har vi strula någon gång? - Christine  ASG!!

va en grymt rolig dag och kändes som när vi va yngre och gick och skrattade högt och tänkte inte på vad vi sa eller att någon såg oss..grymt kul!

har även planer för molkomsmarknaden.. EVIL!

träffade Johan igår:) va skit kul:) var ute och åkte bil:) åkte upp över till Munkfors, ransäter, sunnemo, älvsbacka, molkom, risberg och hem till min lilla by östra deje:D hahaha pratade om allt! tror vi hann med allt från hans kärlek bruden S  till björnar:D var ritkigt skojj:D

I morgon är de Hockey oxå:) ska bli skit kul, vi ska ses på 91an innan och ta några öl:) skåla med grabbarna och gå ner mot arenan och sjunga högt! känner för och skrika ut mina inre tankar om allt och vad passar inte bättre om inte sista hockey matchen innan slutspelet:D

ååhh känns som det var evigheter sen man var på hockey!! JEEEIIIJ kanske jag blir som folk igen!:P eller?!

okay, ska väl skriva om något intressant kanske om mig själv kasnke?! inte för jag vet om det är så jävla skojj! men var juh ett tag sen jag skrev här.


har haft mina dalar. Men känns som allt börjar kännas bra på ett okontrollerat sätt.
Har mått jävligt dåligt över syrran och moster Mary.. mer än vad någon har sett eller hört eller trott. JAg fattar itne varöfr jag inte bara kan få må prima men är svårt när man kan läsa igenom sina släktingar rakt in igenom ögonen då gör de så jävla ont i mig så det finns inte!

Jag vet att jag är känslig av mig och jag behöver inte ta åt mig av allt som sker.. Men när min magkänsla säger något måste jag bara få det och släppa.. 

Men jag har bestämt mig nu att jag ska ha ett BRA 2008, ska minska i vikt hela året så jag når något jag är nöjd med, Finns så jävla mycket jag vill göra 2008. Men jag vet inte vart jag ska börja riktigt.. men jag vet en sak de är att jag behöver en ny start! känns som den är på gång kanske.... tiden får visa jag och mina planer gör att jag bara blir ledsen i slutändan ändå! Jag är trött på att va ledsen!!

Men jag vill inte va ledsen längre, jag vill va den där sprudlande glada tjejen som jag alltid har varit och kommer alltid att vara även om jag har min mörka sida med allt som har hänt. men jag är en tjej som kan leva med allt som händer:)

Min mamma ser när jag är glad, hon ser när något tynger mig, hon ser när någon sårar mig, hon ser när någon gör mig förbannad! fyy faaan va jag älskar min mamma! hon är fan min allra bästa vän!! 



Igår fick man mail av sitt nördiga fula äckliga ex oxå! kan strypa den grabben ibland alltså...skånepåg som vägra inse.. Jo han har flickvän nu. men att skriva mail om det? hur patetisk kan man bli?! för mindre än en månad fick man en utskällning om att man skulle öppna upp ögonen och bara ta och inse att vi skulle bli vi två!
Joo mycket kan ske på en månad..
Men jag känner honom! jag vet hur han fungerar. Jag vet hur han tänker och jag vet det genom att läsa hur han skriver.

såg kort på henne.. hmm låt mig säga så här en tjej som såg ut som en smalare version av mig, fast jag är betydligt snyggare ;p haha inte för och va taskig men alla tjejer han har snacka med har sett ut som mig.. mörkhåriga och grönögda!

okay, ska bespara er detta om denna fula människa:P undra om man kan sätta delete på en människa typ han:P haha


jag är på bra humör idag:D känner mig så där sprudlande glad fast jag är jävligt hungrig och kissnödig! faan druckit vatten som en idiot idag..mmm ramlösa kallas de men ändå:P

plus att jag har en låt på G kom på den i omklädningsrummet på gymmet:)
heeej jag heter Oliver och jag har en cykel. jag cyklar fram och tillbaka på min cykel!!


nej mina kära vänner och BABY:P nu ska jag äta:D







RSS 2.0