sol inne, sol i sinne :P

Idag har jag vart med systrarna karlsson! jag bara älskar dom där brudarna! bästa systrarna i hele vaaaala! :D

blev inte så mycket till att umgås eftersom dom skulle på äventyr, men en glass i solen blev det som vi hade bestämt.

Skönt väder har det vart hela veckan, igår låg jag tyvärr inne hela dagen, eftersom jag hade värmeslag på morgonen, med illamående, yr och svettig. duschade kallt 4 gånger igår, men blev lika varm lika fort. Var lite läskigt att se hela lägenheten snurra, värre än den värsta fyllan. Men idag mår jag prima, jag tvättar njuter av solen och inväntar min älskling ska komma hem!
Snart är det dags för flytten oxå, inte långt kvar nu, hihi

Tiden går så jävla fort, så vi är väl snart där tänker jag. ska bli skönt med balkong och ett rikigt kök och sovrum. slippa vara tyst som en mus om den ena sover.

Nej, nu ska jag ner i tvättstugan hänga tvätt, sen får det blir mat så man får mer energi.

Sol i sinne, brun inne rudolf! :P haha

När kärlek föds..<3

I morse när jag åkte hem, såg jag min jobbarkompis bli hämtad av hennes nya kärlek. jag har inte sett dom pussas eller något, men att höra henne prata om han och se hennes lycka när hon kliver in i bilen. Då blir man glad. Hon är verkligen kära och hon har sån positiv energi, det är underbart och se! <3
Pratade även med en annan kompis, han har hittat sin prinsessa och höra hur han berättar om henne det är oxå helt guld att höra.

Men det är så många som har gett upp kärleken oxå och tror inte dom ska hitta den, kan säga -när man minst anar det dyker hen upp. Tror alla söker för hårt efter det och förblindar sig på olika krav dom har, släpp kraven och gå efter vad du känner.

Hörde av min systerdotter att hennes kompisar har olika krav, han ska va snygg, han ska hålla på med en särskild sport osv osv. Är glad att mina syskonbarn är smarta nog att inte bara gå efter hur snygga dom är.

Men tänk och sitta och ha alla dessa krav på hur en kille ska se ut, är skillnad och ha krav på hur han ska va, men hur han ser ut?! Självklart ska man ju va attraherad av honom, det är ju inte att man vill sätta en papperspåse på skallen så är det bra så.
Men tänk va många blyga personer tex som går till spillo, för att dom inte är rakt på och säger högt o tydligt att dom är här.

Och inte tala om alla tjej som vill ha en kille som ska toffla för dom, men samtidigt vara en badboy. Jaa, man kan inte få allt här i livet. Satsa på en kille som får er och må bra.

Tror att alla har för bråttom med att hitta den rätte.

Over and out, am still in love!  <3




roande

jag tycker det är rätt roande med folk. läsa aftonbladet eller expressen när det handlar om politik.
ALLT handlar om politik. Vad ska man säga om denne reinfeldt?
Jag säger att han är en parantes i våra liv just nu, vi har alla någon/några vi inte litar på. Han är en person jag inte litar på, det känns som han har ett litet hemligt rum i riksdagen, där han kokar ihop grejer för och göra det sämre för alla med mindre inkomster och sjuka. vi ska väl inte tala på hur dom har ändrat i FK.

-Den dagen en moderat gör något bra för mig, den dagen finns inte..
Det sa min käre pappa och det var väl då jag förstod vad en moderat verkligen innebar.

samma sak när det var val för 6 år sen, jag tänkte rösta på moderaterna för han snackade så gott om arbetslösheten och den skulle bli mindre..jara jara jara.. blev det så? neej och jag är SÅ glad att jag inte röstade på den där jätte bäbisen!

Han har verkligen rört omkring i grytan och jag tror inte folk med BRA ekonomi kan yttra sig om vad han har och inte har gjort mot dom som har det sämre i livet, för dom sitter inte i den sitsen som endel gör, att alltid oroa sig för om pengarna räcker till räkningar, om det lilla vikariatet man har kommer fortsätta. kommer man ha pengar nästa månad, om man inte har det, vad gör man?!

moderaterna har inte direkt någon verklighetsuppfattning. när dom säger att det inte finns någon som lever på mindre än 6000 i månaden en längre tid, JO det finns det, jag känner många som lever på så lite. som inte vet hur dom ska kunna ge barnen mat på bordet.

sedan finns det väl dom som vill va moderater för att dom VILL vara rika. men det är skillnad på att vilja vara och att verkligen vara rik ;)

jag är fattig och vet om det, men jag kan betala mina räkningar och jag har mat på bordet och jag kommer alltid förbli sosse ;) tack och hej :)

mindre än 52 dagar kvar :)

Ja nu kan ni väl få reda på vad saken gäller :)

Det är mindre än 52 dagar kvar tills jag och min älskling blir sambos, vi ska flytta till en två, och det ska bli såå underbart. Jag längtar bara mer och mer för varje dag. dom flesta vet ju redan om det, men har inte känt för att skrika ut det på nätet direkt, sedan älskar jag ju att göra nyfikna ännu mer nyfikna, nyfiken i en strut tittar ALLTID ut.

Jag -carro ska bli sambo med världens bästa pojkvän, han ger guldkant på mitt liv.

Det finns liksom inga frågetecken i mitt liv nu, bara utropstecken. Livet är underbart!

Jag vill försöka beskriva denna känslan jag har i kroppen, men den är svår och beskriva. man vill skrika av lycka :)

kanske ska berätta om dagen oxå, har vart hos Nathalie och klippt mig, hon praktiserar på Idun, så vill ni bli klippta och bli 100% nöjda gå till henne, hon är lyhörd och noggrann på vad du önskar. Hon är en pärla min systerdotter.
Jag är så himla stolt över henne, hon fyller snart 18 år, tiden går så sjukt fort, men hon har hunnit med så mycket. fixar jobb, påväg att fixa körkort. Hon vet verkligen hur man tar tag i livet och hon tänker framåt, vad hon vill göra om 1 år osv. Jag är en stolt moster!

Efter jag hade klippt och färgat mig, gick jag vidare till ginatricot och hittade en spetstopp som jag ska ha i morgon, Perfekt! snygg i håret och snygg på kroppen.

Nu ska jag förbereda middag till min blivande sambo som kommer snaaaart :)

Hoppas ni är lika lyckliga som mig :) puss på er!




underbart!

Jag skriver ofta nu, att jag får lyckorus i kroppen för att jag mår bra och det bara fortsätter. Känns så konstigt att må så här bra.

Jag är så van att något händer när jag väl mår så här, så vad kommer ske, eller har jag haft mitt och får må bra nu till 100%?! hoppas det iaf.

Det börjar närma sig mer och mer för vad som händer den 1 juli. förhoppningsvis blir det tidigare. Det ska bli helt underbart!

Solen skiner och då mår jag ännu bättre, det bara bubblar i mig och jag vill ha en BALKONG!

Igår var vi till mamma och pappa och käkade tacos, brorsan var där och även mina två favoriter Isabelle och Nathalie. Det är så himla mysigt när vi samlas allihop och är en enda stor familj. Jag tycker om när familjen är stor. Ända sen jag va liten har vi alltid vart en hel bunt som har samlats, men det blir inte så längre.
Dom som verkligen höll ihop släkten har dött, det låter hemskt men så är det faktiskt. Vi kunde vara över 20 pers på kalasen, nu är vi 8 personer ungefär. Man saknar det där, nu ses vi bara när vi fyller jämnt eller om det är dop eller bröllop. Men hur ofta händer det då?
Inte för att det var kalas igår, bara mys. Men känns konstigt när något så stort går till något så litet.
Men det är väl tur att Facebook finns, så man har lite koll på vad som sker i mellan varven.

Det kommer över en ibland vad det är man har mist. För man går oftast "bara" med en stor saknad och glömmer bort vad det är som egentligen har hänt.
Men det som har hänt har gjort mig till den kvinnan jag är idag, lite hård men ändå jävligt mjuk och kärleksfull.

nu blir det matlagning och fortsätta njuta av detta lyckorus. Jag mår bra, varför gräva i det gamla då?!

puss på er!

vad rädda om det ni har, man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet.




sommaren är här! :)

Och folk klagar redan på värmen....
Alltså helt ärligt, vi har precis haft vinter, vi har precis kunnat hängt in våra förbannade jävla vinterjackor. Vi kan börja gå i kortbyxer, vi kan snart gå i shorts, vi kan bära linnen, t-shirts utan att behöva ha en enda jävla tröja på oss och så klagar folk på att det är för varmt. ÄR NI HELT JÄVLA DUMMA I HUVUDET?!

Jag förstår såna som har sjukdomar och inte tål solen, det är något helt annat!
En jobbarkompis berätta igår att hon måste smörja in sig med 50+ solfaktor för att kunna gå ut när det är fint ute, såna lider jag med och förstår att dom kanske inte är överlyckliga när värmen kommer.

Men såna som bara klagar för klagandes skull, er vill man ju bara ignorera och sen ignorera igen när vinter kommer, för då börjar ni klaga igen. Ni är förbaskat jävla irriterande.

Som jag alltid har sagt, man får ha EN årstid man får klaga på, vi har fyra välj EN. Jag klagar på vintern.

Jag älskar sommaren. Man kan bada, man kan ligga ute och sola. man får färg och man känner sig fräsch, istället för bara blek och fet ;)

Jag välkomnar sommaren med öppna armar! Dettee kommer bli den beeeste sommern i mitt liv, jag bara vet det! <3




RSS 2.0