Forever

jaa, just nu känsn de som jag har fattar innebörde med namnet på företaget Forever, för de varar verkligen forever:)

Det känns lite som man går och går och går och startlinjen buttar man på lite varje gång man är påväg att springa ut och slå rekord, jag hoppas verkligen de kommer på onsdag när jag och elin ska ut på räd.

jag har så många tankar men Inget går igång, jag drar mig hela tiden, men har ändå ett jävlar annamma i mig, vet inte varför jag drar på allt.. jag har hört att jag är något som kan bli något stort. MEn när kommer de, när får jag mitt genombrott?!

frågan är stor, man vill hitta folk. Man vill ge möjligheten till sina vänner, men dom har inte verkar intresserade någon av dom (ER) jag kanske inte har vart tillräckligt tydligen hur stort detta är kanske?!


jag är med på allt vi har och jag tycker det ger mig såå fruktansvärt mycket även om man får ligga ute med kostnaderna själv och jag gör de för min skull:) personlig utveckling.. JA bättre hälsa? JA Ekonomisk oberoende? jaa om några få år kommer jag vara det. :)

Jag kommer lyckas! de ska jag ge faan på ska inte ha något vanligt jobb..
torka skit på gamlingar - inget för mig - packa upp varor på ica - inget för mig!  - laga bilar - inget för mig! - telefonförsäljare -  INget för mig! stå i kök - INGET FÖR MIG!
som ni kanske hör har jag hittat min grej:)


jaa detta är verkligen någon jätte stor:) och jag är med och bygger upp det här i karlstad:) JIPPI!


helgen

Ibland undrar jag vart all tid tar vägen, man har massa man vill göra, men tiden räcker inte till, vi har alla 24 timmar om dygnet, men ändå hinner man inte med.. kanske ska börja planera lite bättre, eller prioritera?! jag vill göra massa, men frågan är om man hinner? -klart jag hinner :)

I helgen var jag och kollade på amrikansk fotboll carlstad crusaders, först i början fattade jag inte värst mycket av något, kändes mest som det var en bilda hög tävling, men efter man fick saker förklarade, så blev de allt mer spännande:) och vi vann:) med 27- 24 tror jag de blev mot stockholms laget. Är tydligen den svåraste matchen på hela säsongen. Första matchen jag var på, viktig match OCH dom vann. jag är glad och det va kul och kolla. får hoppas man får följa med flera gånger. Fan jag älskar tacklingar, endel av de roliga i hockeyn och så klart amrikansk fotboll oxå:P haha

saknar hockeyn oxå som faaan, det är en del av mig, något ingen kan ta i från mig. Det är något som jag brinner för. Finns de saker jag brinner för och det är familjen, Forever och hockey! Tre saker som jag prioriterar väldigt högt i mitt liv. KAnske är en bra blandning, inget av dom är den andra lik. och det tycker jag är bra. när jag är med de ena behöver jag inte tänka på det andra. och viseverse.

Men iaf, igår kväll åkte jag till Elin satt och drack, spelade kort och hade de väldigt kul:) kändes som gamla goda tiden, när vi satt i hennes lägenhet på herrhagen. Hon och jag, ingen annan. underbart!
Sedan insåg vi att vi kasnke skulle börja närma oss staden. och det blev BMB. träffade MAthias och Daniel o laget där, jag tyckte de va jätte kul, HELT annorlunda för vad man brukar göra. träffa nya personer, dansa till sådant man lyssnar på framför datorn:) det var kul, jag hade kul. Hoppas även Elin hade kul.

Kvällen slutade bra fick träffa även sevc från färjestad i garderobs kön:P haha -heelllooo ;) Han va väldigt fin även på nära håll utan sin hockey utrustning:P

jag gillade utekvällen:)

Imorgon väntar en heldag med jobb, underdagen, kock. på kvällen forever =)

älskade vän..

Jag vet inte vart jag ska börja riktigt, känns som jag lovar lycka och glädje i mina bloggar, men de enda jag kan bjuda på är ledsamheter... dom tar aldrig slut...:(

ska inte riktigt skriva nu vad det handlar om.. men handlar om min familj/släkt.

vi har gått i genom mycket tillsammans och en till sak ska vi gå igenom IGEN..
jag vet inte hur mycket gud trodde vi skulle tåla?! han tror tydligen vi tål väldigt mycket, jag blir ledsen bara jag tänker på vad orättvist det är..trodde nte det var möjligt att något sådan fick hända en och samma släkt?! joo, det gör det.
Så fort man accepterar de ena händer de andra, varför?? varför oss?! vad har vi gjort för att förtjäna denna orättvisa?!

jag känner mig som en slag påse,, från himmelen kommer den, den största knytnäven...rätt i magen, oväntat och smärtsamt...

detta får blir bloggen för denna gång..

puss o kram

Och glöm inte och ta hand omvarandra!!!! <3

RSS 2.0