-11 kilo på 5 veckor:)

Jaa Idag var det vägning, och vågen visar att jag har tappar 11 kilo på dessa veckor:) såå jävla underbart:) helt otroligt:) fattar de inte riktigt! var tvungen och ställa mig på vågen flera gånger för att fatta. Men känns helt undebart:D

Det roligaste med det är att jag inte har gjort så mycket förändringar, eller joo klart det har varit det.. Man äter RÄTT. skippar allt onyttigt! inte så svårt att skippa det när man väl har bestämt sig:) Är stolt över mig själv över att jag har klarat det, men denna fart kanske man har något mål till sommarn:)

Det är inte långt kvar till maskeraden heller, jisses!! HALLÅ brudar det är inte alls långt kvar.. ROLIIIIIIGT! längtar:)

jag ahde som mål att ha gått ner 5 kilo till maskeraden men det blir juh mer än de dubbla:) YEAH!!
*hoppar runt som någon idiot på iron maiden konsert* hahahaa

IDag är en jävligt bra dag:) är ensam hemma nu oxå..skönkänsla:)
igår därimot va en bajs dag, men va en riktig goding som fick mig på mycket bättre humör. *kramar om hårt*

nej idag blir bloggen kort orkar inte skriva något..:)

ha de gött:)

puss puss babe;)

måndag:)

Idag är det måndag och jag har haft mitt körkort i en vecka, och det känns helt underbart! Fattar inte varför jag inte skaffa det tidigare men som sagt PENGAR! de är juh det som är felet, jag har inga pengar. Jag är nog den största slösaren på denna jord, förutom Elin..(hehe skoja med dig liiite gumman)

Idag eller i morse har jag haft dom skummaste drömmarna på väldigt länge. jag drömmer alltid konstigt men idag va nog de skummaste på jag vet inte när! men ni ska få höra dom:)

Första drömmen:
jag och elin skulle på fest, typ på nöjes vi skulle ut, men vi skulle festa på OBS! bergvik! haha ja dom hade en övervångning där det var en nattklubb helt gratis, men de skummaste var att vi var på någon bussresa. iaf vi va där och en kompis till elin hade bleve våldtagen, och hon va en liten bäbis. (skumt) och va gipsade över magen och neråt. så jag tar bort gipset och lägger henne längst bak i bilen för att inte våldtäcksmannen ska se henne som är en gubbe som vi se längre bort som kör en buss. Breve honom är det en kärring som hoppar runt och då är jag helt plötsligt i en annan buss, så busschaffören säger att hon har den där mössan för att hon väger mindre än 80 kilo men de tror jag inte på för hon är så jävla stor säger han.

Helt plötsligt är jag och Elin inne på obs och ska letar efter toaletter, värsta va att de inte fanns några riktiga toaletter utan i drömmen fick man sätta sig på en soffa och kissa om man skulle det, det satt tre tjejer på rad och hade täcken över sig. OCh helt plötsligt sitter jag där, men jag gick därifrån och kände mig väldigt äckligt för jag ville inte sitta där. och i den andra soffan låg det fyra killar som va sky HÖGA! och kolla på tjejer som kissade.
iaf så skulle vi gå till nattklubben men jag kommer på att jag inte har några skor så jag måste hämta dom. och då står jag helt plötsligt i min hall där alla mina skor ligger utspridda. (SKUM DRÖM!)

Andra drömmen:
JAg är med Christine och vi är ute hos mig och framför mitt hus är det skog och typ som en fotbollsplan, ingne av mina grannars hus finns där dom ska stå. vi går mot skogen och vi ser stora fånglar och jag frågar chrstine om de är hökar och hon skriker att de är gamar så vi börjar springa mot huset men då är vi helt plötsligt på vägen till christine och springer.
Christine springer framför mig för vi ser en Häxa. Jag skriker på christine att hon inte ska ta emot något från häxan för hon kommer säkert förtrolla oss med något. jag ser att häxan laddar precis breve Christine och ger henne en penna. jag kommer ikapp och sparkar till häxan!
men då trollar hon så jag får människor i min mage som talar och det ville jag juh inte ha så jag försöker verka förstående så hon ska trolla tillbaka så jag blir normal.
häxan gjorde soppa åt christine och jag kollar på häxan och frågar han/hon varöfr han är så ledsen
(när man såg häxan på nära håll var de en kille)
Vi två sätter oss i soffan och jag frågar han varför han är så bitter och elak.
han börjar svamla om sin familj och jag frågar vad de är med dom?
han lyfter typ på benet och säger att han bleve född eller behandlad så och att de blev något konstigt med honom.
sen vaknar jag:P

jisses fattar inte vart jag får allt ifrån. helt sjukt! börjar drömma om häxor som flyger i luften och övervakar oss:P haha

men nu är jag vaken iaf och ska gå ut och gå tänkte jag, har inte gått ut och gått på en vecka typ. HAr inte haft motivationen alls. men ska försöka hitta den igen.
Men jag har minskar ivikt ändå. Kankse är för jag inte haft någon matlust alls denna veckan. Är såå trött på allt som har med mat att göra. klart jag är hungrig ibland. Men jag orkar inte alls med att göra mat! så jävla tråkigt! så jag dricker vatten i stället och blir mätt på det. INte bra jag vet men jag har ingen matlust.

åhh smakade äppelmos förut. JISSES va gott det är!!! ska kolla hur många points det är isf ska jag ta mig en tallrik om det inte är för mycket.

Är 8.4 grager utanför mitt hus:) så de blir en sväng ut och gå i detta väder. Känns gött hoppas verkligen våren är på gång nu.

längtar till maskeraden som bara den, ska ordna lokalen på onsdag jag och christine.
YEAH!!!!

vi hörs och syns:)

(du kommer aldrig mer få svika mig igen som du gjorde, glöm det! ha ett bra liv)

Körkort!!!!!

Ja, ni läste rätt! jag har äntligen fått körkort! hur skönt som helst:) tog mig 6½ månad att få det, är helt underbart!! Går inte och beskriva känslan av att han godkänner en. Det bara sprudlar i kroppen av lycka och befrielse.

Är glad jag slapp att göra kontroll i huven. Hade väl blandat ihop allt! haha sagt att där bromsoljan ska va hade jag väl sagt kylarn och tvärs om jisses! räckte att kolla ljusen:)
väl iväg gick det jätte bra. va lite nervös hela tiden, som sagt de var han som skulle bedömma om jag var värd ett körkort eller inte!
gjorde väl tre tabbar kan man väl säga.
-en var att jag inte var så miljövänlig med växeln men jag var medveten om de. så de fick gå:)
-var att jag kom för fort i en kurva så de blev en päronsväng så hade inte hon vi mötte saktat ner kasnke de inte hade gått så bra, den missen märkte inte jag..jag tyckte de gick bra:P haha
- var att jag höll mig i höger körfält ochj skulle ligga i vänster och det var jag oxå medveten om så.
Han var på bra humör i går så de var bra, han litar på att jag ska sköta mig och det tänker jag göra hela mitt liv. Detta är de bästa jag har fått på länge:) HELT UNDERBART!!!!!!!

Mamma sa att hon bad till Linda att jag skulle få körkort och jag säger det samma att det gjorde jag oxå:) hehe plus att jag sa till mig själv att allt har sin mening, är det meningen att jag ska få körkort så får jag de annars är de meningen en annan gång och de var meningen att jag skulle få det den 11/2-08:D jeeiiiiiiijjj:D

Igår så var inte allt som vanlig kroppen bara sprudlade och jag kände att ingenting kunde få mig på dåligt humör, fattar ni INGENTING kunde rubba mitt humör.. jag va som en glad pelare:D hehe 

Var till min gumma Christine igår, va helt underbart satt ute i solen och babblade som två pratkvarnar om allt verkligen. satt och diskuterade maskeraden, HAHAHAHA va roliga vi kommer se ut. Jisses hur vi kommer se ut, kommer bli grymt kul iaf:) hehe gör att man längtar ännu mer:) hehe 

sen åkte jag hem för och äta lite=) plus att jag hade Fanny i bilen så kunde juh inte låta henne sitta där hela dagen..=)

När jag kom hem kom broder med ett kuvert med grattis kort i och några lotter från familjen:) kan ni tänka er, jag vann 85 kroner:D YES jag är på väg att bli rik. eller inte:p

sen när klockan slog nio var det dags att åka och hämta mamma eftersom jag hade lånat bilen och ´jag hade lovat att komma och hämta henne sätter mig i bilen kvart i nio då ringer mamma och säger att hon har fått slutat så de va juh tur jag tänkte åka i tid. ÄLSKAR och åka bil helt själv känner sig fri på något sätt. underbart! älskar att känna mig fri inte behöva fråga om dom kan köra en, vill jag till affären och bilen är hemma är det bara att jag tar den:) underbart!! 

nu ska jag ta och gå ut och gå en sväng. behöver lite luft:) hihi

men tillsist säger jag så här!

Ta hand om varandra och blicka framåt, det tjänar ingenting till att blicka bakåt! så krama om era nära och kära så hörs vi:) 

puss o kram

 

inte som jag hade tänkt mig..

Ja ni, varje morgon vaknar man juh och är skit pissnödig och önskar toan låg tre cm från sängen.. går upp äter frukost och som vanligt har juh pappa vart vaken längre än mig och har VÄRLDENS energi! ibland beundrar jag honom för hans energi, jisses, men han ligger mycket i soffan oxå de kan man juh inte undvika alltså;) haha

mamma frågar hur vi skulle göra med IKEA, jag svara att de inte var jag som behövde tänka över natten så de blev en sväng till IKEA:D hihi *knalla runt runt runt runt* alltså jag fattar inte varför den affären är såååååå rolig och va i men..jo visst ärden dä:D hehe
åkte även 200 meter bort och kom till bergvik och gick en sväng där, fick ett presentkort på gina tricot av min bror som jag tänkte jag skulle spendera..men hittade inte ett jota..JIPPI alltid så..sen slutar de med att man köper upp de på massa dret linnen..tänkt köpa mig något riiiiktigt fiiiint:D just de:D hehe

Skullte vart till LInn i dag, men blev inte så.. säger inga kommentarer på det. ÄR så jävla besviken och ledsen. Och jag hoppas Linn förstår det. hade verkligen velat åkt dit.. men så blev de inte blev sittnas och kolla på melodifestivalen med mamma och pappa:)

christer sjögren GO VÄRMLAAAAAAAAND:D  hahha hans låt sätte sig på hjärnan på en gång:P haha

har fått en massa sms idag oxå, en kompis som ville få mig på bättre humör, -jag tycker om dig även om du är arg! tack så mycket vännen:) han skulle ha kommit och hälsa på om han inte hade tre fyllekajor i bilen. MEn jag kände inte som jag va på humör för något besök just då:) men nu börjar jag bli på lite bättre humör:)
någon som vill komma på besök:D hehe

-om inte jag va bög skulle jag va kär i dig:)
-ja men du kan va min pojkvän ändå:D  hahaha

vänskap är något man ska vårda ömt, vänskap är någon man inte tar förgivet utan vårdar ömt, inte något man tror man har kvar hur man än beter sig, tillslut brister det och man inte några vänner har. Tänk innan ni gör något som kan såra era vänner!

Ta hand om varandra:)

kläm på munnen, puss på tutten:)

En helt vanlig torsdag;)

IDag har man vart till Stora staden Karlstad:P kan juh säga att de kryllar av rally folk överallt ;)  Men de är juh trevligt det händer lite i stan:)

var för övrigt till körskolan:) går riktigt bra faktiskt, näst sista körningen, känns konstigt. Sista gången med min kära körlärare fy faaan va han är grym! finns de någon som är så jävla härlig som han:)
-du kan klä av dig om du vill:) hahahah *jackan alltså*

dagens diskutioner i bilen var skyltar och vad fula människor det finns..
-fy fan va ful hon va - min körlärare
-men va säger du?
-ja, men kolla på henne hon är ju som ett skelett
-ja, de är juh sant, tur hon har kläder. kanske ska ge henne två par byxor och ha på sig så hon blir större:)

och på tal om skyltar skulle vi ha skyltar som det står "GUBBJÄVEL" "KÄRRINGJÄVEL" "HALLÅ HÖGER REGELN! IDIOT"
Alltså han och jag har så jävla roligt när vi kör! önskar alla fick chansen och köra med honom. ELler åka med oss två tillsammans, jisses. När vi åker känns de som man inte kör utan de känns som man åker runt och babblar=) mycket trevligt:)

Men det känns skönt att vara så nära målet men ändå inte, fattar liksom inte. men idag fick jag en inblick att jag ska ha de där "rosakortet" som jag fint kallar de:) tänk och ha sitt favorit kort i sin favorit färg, helt underbart juh:D

för övrigt hade jag inte specielt mycket i stan och göra så var juh bara och knalla till bussen, eftersom man är pank och inte så värst sugen på att gå på stan. (fick reda på nu att Elin stumpan va ledig, men lite försent nu:P)

Men påvägen till bussen fick man känna lite uppmärksamhet när man ser att några "rally grabbar" sitter med stora leenden och följer en med blicken från första stunden dom såg en, en av dom satt med Det Leendet:) kanske skulle vinkat till dom *make my day* eller nått;) 
Fan inte lätt och va så jävla snygg jämnt;) *asg*

buss resan hem var väl inte så jävla mycket och hänga i julgranen förutom att jag fick åka gratis:)

var till Maria och Tina och kolla in i butiken, endast Tina där. Men ändå, denna eviga kärleken vi alla kämpar med är så himla roligt:)
-hur går de med kärlek nu då när du kommit härifrån?
-ja du samma gamla visa, själva då?
-ja du, fram och tillbaka fram ochtillbaka, jag tror jag har vart singel för länge:)
haha

-ja hon träffa en kille när vi va iväg som va där med en tjej han hade träffa på match.com men nu skriver han och ringer henne istället. stackars tjej dom som va där på kärleksemester. de var den semestern: hahaha

ja, denna kärleken är juh ett kapitel för sig när de gäller mina äldre brudar:) jag kommer med allsäkerhet bli som dom när jag är 40:) hehe hoppas inte på de men man vet juh aldrig. men bättre 40åringar får man leta efter.

Men måste säga att mina hjärta slår juh lite hårdare för en viss kille.. *gillar mycket och det vet han om efter alla träffar i vintras*

ja du kärleken ska man gå fortf fram med men ändå gå sakta annars skiter det säg!

-kärlek är som ens egen skugga, går man förfort fram försvinner den..står man kvar, finns den kvar..
tänk om man kunde förstå varandra va lätt det skulle va, inga bekymmer ingenting. man skulle va lyckliga och vara med den man ville vara med.

En sak man är säker på är juh att distansförhållande inte är något för mig. Det är något som jag säger en gång aldrig mer! kanske för ett tag. Men funkar inte i längden!

slut pratat om kärleken..

i morgon är det fredag, jävligt gött:)
lets dance och lite popcorn:)
och på morgon är det mättning:) förra veckan hade jag minskat väldigt mycket överallt:) fan 9 cm runt magen. syns knappt, eller jag ser de inte men mamma och dom ser det. och det är juh tur det. men de är mycket som ska bort och de är juh bara början:) vet inte hur mycket jag har minskat sammanlagt överallt. men minns bara att jag minskat 9 cm från förrförra veckan till förra veckan:) hihi

plus att min rumpa blivit lite mindre..GÖTT :) vem fan vill ha en STOR rumpa?! okai, det finns stor rumpa sen finns de stor rumpa. jag har stor rumpa sån man inte vill ha:P haha även om man får höra att den är "go" klart som fan den är go, är juh något och ta i:P haha
inte lätt detta:) men jag mår bättre:) de är det som räknas:)

jag vill åka på kryssning och dansa och festa järnet:) hihi skulle va så kul!! någonsom är sugen?:) hihi

nu ska jag nog ta och dejta min nybäddade säng:)

natti natti:)


En dag som denna

Idag har varit en sån där dag man igentligen bara kan sova bort, inget har hänt och inget lär väl hända heller. vet inte riktigt vad man ska göra med livet, sitter och väntar men jag vet inte vad jag väntar på, att livet ska börja kanske.

önskar jag hade ett jobb, med fast tjänst, en bra lön och bra arbetskamrater. men man kanske inte kan få allt på en gång. kan väl nöja mig med om jag kan få ett jobb till en början, sen kasnke man får de andra på köpet.

Inte långt kvar till den stora dagen. Dagen med stort D. jisses, pirrar i kroppen av ångest, rädsla, tvivlan. Jag fattar inte varför jag tvivlar så mycket på mig själv, kanske är för jag inte har föräldrar som har insett att jag är duktig, även om de är dom som har vart med mig genom hela resan. och nu är de äntligen final. min lärare tror på mig, som sagt han skulle juh inte skicka iväg mig om han inte trodde på mig men ändå, han kanske har dragits med av att vi har de så kul. inte vet jag. hoppas jag klarar detta. Det ska nog gå bra. Men att sitta med en främmande människa breve mig. Jag tycker inte om de. Han kan juh va vem som helst. jaja dom ska va duktiga jag vet. men man har hört så mycket om dom. Får intala mig själv att de kommer gå bra.. Det kommer det, bara jag behåller lugnet i mig. hoppas hoppas hoppas, jag vill lyckas inte misslyckas, som det alltid känns som man gör. jag SKA lyckas! så är de bara.

sen har man juh detta med viktnedgången, går jävligt bra faktiskt. Bättre än vad jag hade hoppas på. Det går sakta men det går åt rätt håll. och det är juh det som räknas. att man går ner och inte upp. Även om de känns att man äter hela tiden. men man äter juh rätt och det känns skönt. Man blir så mycekt piggare av de, man känner någon slags mening med de. Det är god mat, man får äta de mesta. men man ska undvika det alla vet att man ska undvika. gäller bara o hålla de så iaf, den första månaden. även om mamma har köpt med choklad grejer från mötet. men de är inga feta grejer utan sånt som man får äta. Det är som en snickers men MYCKET godare. Älskar tisdagar, de är då vi får våran belöning att vi har vart duktiga:)

Förra veckan därimot va en jävligt jobbig, va sugen på allt, var aldrig nöjd. men jag drack vatten, tills jag tillslut bara satt på toan. *nån måste juh de oxå* och åt frukt till förbannelse! jisses! fruktkvinnan Det är tydligen jag, enligt mig själv. haha

jag har mina mål i det jag gör just nu och det är bra. jag vet något som går bra om jag lyckas med dessa två saker jag har i sikte:) och när jag tänker på det ena så blir jag glad att de finns så mycket som man kan hoppas på:)

Tänk vilken frihet:) och tänk beachen 2008 eller 2009 det beror på hur det går. men bikini kanske man kan bär i mån av att de är dom man känner runt om sig. då är de juh ingen fara. Igentligen är jag inte en person som bryr mig om vad andra tycker, men jag är så mån om att jag kan bespara folk den synen av mig. Även om jag trivs med mig själv så behöver allt bli lite mindre. säga vad ni vill men jag kommer bli så jävla mycket snyggare när jag gått ner mina kilon. och han med DET kanske ser det!

Men kanske ska skriva något skojj.

i går natt kom min kär kusin och vän hit. Han kunde inte sova och jag var väl inte heller specielt trött av mig. så varför inte se på film och babbla lite och de gjorde vi ju. kollade på den där filmen chuck and larry och på smällen:) jävligt bra filmer båda två. I andra filmen va man väl lite övertrött så man skratta väl lite väl åt sånt man KANSKE inte skulle skratta åt i vanliga fall, eller det tror jag att jag skulle göra. Dom va roliga och min kusin är helt underbar:)

han åkte inte hem för ens Fem på mörran, gissa om man va trött eller. jo, jag sov till ett eller något och vaknade med ont i nacken. låg väl konstig när vi kolla på filmen.


kan säga till sist att jag är en väldigt klantig människa. igår rulla jag över data stolen över stor tån när jag satt på den. säger att de gjorde väldigt ont. hur klantig får man va, bråttom när man får sms kanske=) hehe

sen har vi ännu en klantig grej. I lördag när jag gick till hockeybussen, jag får juh gå typ 1½ km för o komma till bussen. jag möter bara en person på hela tiden och då halkar jag. och det enda jag kunde komma på att säga när jag hade ramlat var att säga -hej hej! hallå kunde jag inte sagt typ att de gick bra. gud vad jag skrattade när jag gick därifrån. kände honom inte ens kunde det typ inte vart någon granne man kände. ICKE klart att jag ska va klantig framför en kille jag aldrig sett, inte för han va snygg, men nog fan blev man varm i ansiktet=P haha
Men jag reste mig och gick vidare till bussen och det slutade med att man åkte hem med oavgjort i bakfikan!

var kul och se grabbarna igen. saknar dom som fan på hockeyn!!

go o glá kex choklad:D





Carolines blogg.. yeah:D

Hoppas ni får en trevlig stund i min lilla stuga:)

RSS 2.0