Friheten på Internet

Tycker denna värld börjar ta ett steg mot något ingen gillar eller riktigt kan styra. Vi blir mer och mer som regeringens baronet dockor, har vi ens något eget liv längre eller ska vi behöva styras så hårt att den enda privata stund är när vi sitter på toa och skiter. Iof inte ens där är det privat eftersom folk mer och mer tar med sig mobilen in på toan.

http://www.avaaz.org/en/

att Skriva under på avaaz sida, kanske man på något sätt kan ge vinkeln av att vi även vill ha ett privatliv när vi sitter framför våra datorer. Varför ska vi låta regeringen styra oss till den graden att vi tillslut inte ens vågar göra ett skit?

vill vi ha det så här? Det tar inte många minuter och skriva under och det är inget virus!
Gör din röst hörd, för det är fan inte okay av "världens regeringsfolk" att tro allt är okay som dom kommer på.. Har dom rent mjöl i påsen?


Är inte lagen jävligt FUCKED UP så säg..

Rätt eller fel?!

I kärlekens tecken <3

Idag är det 1½ år sen jag och min älskling bestämde att det skulle vara våran dag!

Finns ingen jag längtar efter när jag inte är med eller som jag älskar så högt!!
Han är underbar och jag tror dom flesta ser att han är min stjärna i livet <3

Har köpt mig en dubbelsäng oxå, UNDERBART!
känns skönt att slippa ligga som frimärken med varandra när vi ska sova i min lägenhet :P



Har inte skrivit här på väldigt länge så känns lite skumt vet inte hur jag ska formulera mig eller vad jag ska skriva om.

Det som har hänt sen sist är ju att jag har ett jobb som jag trivs med men som jag inte vet om jag får behålla eller inte, livet känns väldigt svajigt när det kommer till jobb snacket.

Jag önskar jag hade ett jobb som va säkert, ett jobb som skulle finnas kvar även om fem år om man så skulle vilja jobba där!

Jag vill ha ett jobb som jag trivs med och som har bra arbetskamrater.. dom jag har nu är GULD värda! skulle inte kunna be om bättre, för dom är bäst!

Och jag tror min andra vänner som inte jobbar på posten avundas våran "banding" :)



Puss på er mina vänner :)

RSS 2.0