someday someday..

livet väntar inte på att du ska börja leva det

men vad gör man när man försöker börja leva det, men hittar alltid nya saker att jobba med, med sig själv.. som är så jävla jobbiga att ta tag i.. men jag
gör det.. fan snart ett år i terapi och man är inte klar än.. inte lätt att packa på sig massa skit i alla år och släppa lös det sen.. man får väl räkna med att det tar tid..

men känner mig så jävla värdelös, för känns som endel tänker blir hon aldrig bra eller, ska hon skulla på att hon mår dåligt för att hon går i terapi... inget jag skyller på, det är bara det att endel saker man gör i vardagen är fruktansvärt jobbiga.. och jag vill för en gång skull ta allt i min takt inte någon annans takt..

jag vill göra det jag vill, säga vad jag vill utan att behöva få ett VARFÖR?!

jag vill börja leva livet på det sättet jag vill..men jag vill ta tag i allt jävla dålgit oxå så jag kan fokusera 200% på det jag vill göra här i livet..jag vill inte börja på något i 50% fart..det är inte Caroline skogh..det är någon annan gräshoppa..

var till han och som vanligt lyckas han hitta det där som sitter långt långt in, som inte ens jag visste om mig.. jag trodde jag va helt hundra med mig själv, men jag är inte det... finns saker jag inte är nöjd med.. men jag lär mig nu.. precis börjat..

jag är en glad jävel,, det är jag verkligen, men ibland behöver man vara lite ego så man får gå in i sig själv o verkligen ta tag i det man själv vill,, i helgen tänkte jag inte pengar utan jag tänkte MIG, JAG!

jag har mått bra i december januari,, men just nu känner jag att jag är tillbaka på ruta ett på olika sätt men ändå inte...

jag är en kämpe så jag ger mig inte i första taget!!:D

nu sitter jag o snackar med min bäste vän hanna allt känns bättre då:)

kram kram


RSS 2.0