snus kan förbjudas?

När jag läste detta blev jag lite irriterad. Jag snusar inte själv, men jag känner väldigt många som gör det.
Jag fattar inte grejen, klart att det inte är bra. Men den enda dom skadar är sig själva, deras egna val.

Rökning förstår jag att dom vill förbjuda vid vissa ställen och att det inte får rökas inne, det kan man ta och det hoppas jag dom som röker oxå kan förstå.

Men detta med snusen och sedan lägger vi på detta med att dom ska kunna kolla vad vi gör, på datorn, mobilen, snart kommer det väl kameror i hemmet för att dom verkligen ska se vad vi gör.

vi får inte välja själva vad vi vill göra eller vad vi får vara beroende av, det är våra kroppar det är våra liv, låt oss leva som vi vill. Det känns mer och mer som man dras tillbaka då man var 13 år, då man får en massa nej.

i genomsnitt har en 16 åring fått 17000 nej i sitt liv. ska vi börja få massa nej som inte är våra föräldrar, trotts att man är myndig och gör precis vad man vill?!

Som en bekant sa -lika bra att dom sätter galler över hela sverige för det finns fan ingen som är laglig till 100%.
Och det tror jag vi alla kan hålla med om, alla har vi någon gång gjort ett litet tjuvnyp i lagen. Min last är väl bly foten ;)

Vart är egentligen sverige, EU, världen på väg?! Sen lägger vi på den där breivik...........
Med dom kassa lagarna i norden, så är den karl ute om 5 år och då kommer han till sverige och gör ett nytt dåd.... Han är ju väldigt öppen med att han kommer göra det igen.

Att en man kan sitta och le, när han hör vad han har gjort och sen gråter av stolthet när dom visar video av hans verk.. Sjukt!! kan inte fatta att det finns fler som han i denna värld....


från snus till breivik... vad tycker ni om världen?!

Vänskap <3

Har ni någon gång haft en vänskap där det känns som att ju längre tiden går, så har ni ändå DET kvar, något som aldrig dör, man vet att personen alltid finns där vad som än händer och hur lång tid det tar mellan gångerna så finns den vännen där, har ni någon sådan vän?

Kan säga att jag har en sån vän och hon heter Elin Nilsson. Vi har vart vänner i över 10 år nu, kan ni tänka er, vi unga människor kan ha en sån lång vänskap.

Snackade med elin häromdagen och vi sa det, att vår vänskap är oslagbar, den känns odödlig.
När vi satt där 19 år och förvirrade vad som skulle ske med våra liv, vi trodde inte vi skulle hitta kärleken någon av oss, att vi skulle leva som singlar resten av våra liv, leva i den där lilla ettan på Herrhagen, som hennes käre far kallade gaskammaren, när vi två var i farten ;) haha

Men tänk nu 7 år senare så sitter vi här med livet framför oss, lyckligare än någonsin, båda två!
vi har haft det jobbigt båda två och vi har torkat varandras tårar. Men någon gång vänder det för var och en, det tar bara olika tid.

När man är 19 år, känns allt så långt bort, man gör bort sig, man tänker mycket på framtiden vad som kommer se, vad man ska göra, vad man vill göra och vad man inte vill göra. Vi har ingen aning.

Nu när vi är 26 år, vi är lyckliga, lite mer mognare, men fortfarande mycket barnsliga.
Elin är idag Mamma, kan ni tänka er min älskade vän är Mamma och hon har en underbar fästman, ja ni hörde fästman. Jag blir bara varm i tanken att allt blev så bra.

Själv trodde jag aldrig jag skulle hitta kärleken heller, men se på mig. Här sitter jag och har världens underbaraste karl, lika crazy som mig. Vi är så lika men ändå så olika och jag älskar det! hur skulle det se ut om jag Caroline hade en karl som va lik mig till 100%? det skulle inte funka. Men denna man är perfekt! Han har allt jag söker, manlighet,snygghet(jävligt sexig) säkerhet och en hel hög humor.

han får mig och skratta som ingen annan har gjort, när han tittar på mig blir hela jag varm och jag känner mig säker och trygg.

Tänka sig att både jag och Elin hittade så perfekta karlar, inga mesproppar här inte! <3

Elin Nilsson du kommer alltid ha en stor del i mitt hjärta och vi delar många minnen ihop, våran vänskap är KLOKREN! ;) (felstavningen är med mening, internt skämt)

Puss på er och ta vara på vänskap som betyder!! <3

Lägger mig med ett leende på läpparna.

Ja, idag kan jag inte göra något annat, även om min man inte ligger brevid mig, så är jag fortf lycklig idag.

Den känslan jag har i kroppen nu, går inte och beskriva. JAG ÄR LYCKLIG! Förra veckan sög livet, tankarna snurrade och jag visste inte ut eller in på mig själv. Men som tur är räcker det att jag gråter ut och tar tag i det, så släpper det. Har lärt mig att inte bära inne på skiten utan det måste ut för att man ska kunna må bra.
När man mår så här inser man verkligen vilka som är ens riktiga vänner och vilka som bara är nyfiken på vad man gör i sitt liv, men det är riktiga vänner jag behöver i mitt liv.

Är även så glad att jag har hittat rätt karl, det räcker bara att han tittar på mig så ler hela jag.

Det händer mycket i mitt liv nu, nytt jobb på gång. Mycket nytt, men vad vore livet utan nya grejer.

Har tränat som en idiot på att kupera kortlekarna. har kommit på lite knep :D

Har jag några starka kompisar?! maila mig isf! :)

Extra jobb :)

Så där nu är det mer klart.

Har fått ett extra jobb som dealer/coupier. Kan inte ett skit om det, kändes väldigt svårt, men jag kommer komma in i det och jag har gett mig DÄÄÄN på att jag ska klara det, det är något nytt, något spännande något roligt.

Jag har alltid tyckt att spel är intressant, men vågar aldrig spela. jag gillar att stå bakom. och detta skulle passa perfekt som det nya extra jobbet och jag fick det!

denna veckan ska jag lära mig att blanda kortleken rätt, lite svårt när man har vart amatör sedan innan :P haha

GRATTIS till mig!! :D

kärlek till själen..

Idag har jag jobbat, inte så vidare rockigt kanske, men fick tillbringa min jobb stund med världen bästa Ann, har joddlat för henne så hon blev väl smått galen på mig där en stund ;)

Eftermiddagen nu har jag haft dejt med världen bästa Christine och super goa Linus, håller på och förvandlar honom till hardrocker!.. har lärt honom djävulshorn med fingrarna, ska ta med grabben på hårdrocks konserter när han blir äldre, om nu hans mamma och pappa tillåter! :P haha
Vi körde även lite high five oxå, så ni inte tror jag bara lär grabben dumheter ;)

Har vart en grymt mysig dag och släppte även min hemlis för Christine.. ;)

Nu när jag tänker efter, vi har nästan vart kompisar i 11 år, tänka sig, endel personer är inte ens elva!
ibland känner man sig gammal och inser, att när man var 15 år, man var jävligt ung då. Just i det tillfället tycker man alla är fosiller och alla är gamla och fattar ingenting. Att morsan och farsan är född på vikingatiden. Men nu börjar man förstå vad det är dom verkligen sa när man satt där vid köksbordet.

Ett till tecken på att man börjar bli äldre är väl alla kompisar som skaffar barn. Fast jag skulle lätt kunna skaffa mig en liten knodd, men det får glatt vänta när man vet mer hur framtiden kommer te sig med jobb och allt som har med ekonomi att göra.

BTW när vi gick på bergvik såg jag så mycket jag vill ha, har dock inte plats med allt.. Men jag vill HA!!

Nu ska jag göra mig redo för att boxas med tvättmaskinen!

hoppas alla har haft en underbar dag men den underbara sol vi har :)

Efter regn kommer solsken.

Ja, så känner jag faktiskt.
ibland känner man bara hur allt faller på plats, alla grejer, alla ställen, alla vänner, bekanta, hur allt bara lägger sig där det ska.
Man vet vilka man kan lita på, man vet vilka som är sin äkta vara, man vet vilka som har mognat och vilka man har växt ifrån, endel vet man inte riktigt vart man har, men man vet hur framtiden kommer staka sig, men ändå vet man inte hur framtiden kommer te sig.


Tror dom flesta önskar; att allt kunde vara som förr, men hur skulle det se ut? vi skulle inte finna några nya vänner, vi skulle inte bli av med personer som tar våran energi och vi skulle föralltid gå och ha den där negativa människan runt halsen.

Men självklart önskar jag att allt kunde vara som förr, där både min syster, min mormor och min moster fanns i liv. Men samtidigt tror jag inte att jag hade träffat min pojkvän om inte allt detta hade hänt.
Ur något ont kommer alltid något gott.
Varför jag säger så här, är för att min pojkvän är så himla psykiskt stark, tror inte det finns någon som slår honom på fingrarna med det.
Nu kan jag nästan mäta mig med honom, inte riktigt men nästan. Man blir oerhört stark i psyket när hemska saker händer. Att mista familjemedlemmar, är något som gör ont och något som man vill komma över och acceptera.
Man accepterar det på något sätt, men vissa dagar vill man bara spy på allt.

Själv är jag den som har lagt undan allt ont och "gömt" det under en filt, jag ville liksom inte se det. tills en person fick mig att öppna ögonen och inse att jag är tvungen och ta tag i det, för att riktigt kunna njuta av livet.
Nu när jag fått den hjälpen, jag njuter av livet!
Inget/ingen ska få trycka ner mig, inget biter på mig.
Jag lägger inte energi på personer som inte lägger energi på mig.
Är någon elak mot mig, blundar jag inte och går därifrån, jag konfronterar. Om det inte har med jobb att göra, då får man ibland bita sig i läppen.

jag lever inte livet genom någon annan, utan jag lever mitt liv, man ser så många som lever sitt liv genom en kompis, partner, föräldrar, BARA för att göra dom nöjda. Det är ett tecken på svaghet och osäkerhet. Man måste våga ha sin egen åsikt och man måste våga gå sin egen väg. Gillar ens partner stargate, som min partner gör, jag hatar stargate har aldrig förstått mig på skiten, men han får kolla på det. Finns miljoner saker jag kan göra istället den tiden han vill se på det.

Alla har vi olika intressen, olika mål, olika värderingar, olika åsikter.
Ens föräldrar har inte samma åsikt som en själv ibland, men inte slutar man älska dom för det?
ens partner har man ibland inte samma intresse som, men på något plan har man ju funnit kärleken?
ens vänner har man inte alltid samma åsikt som, men man fortsätter ju umgås för det?

Klart att vi alla har våra gränser, där vi kanske blir irriterade och känner nej; Vi är inte menade för varandra.
Vi har olika mål här i livet, vi har olika delmål osv osv. Vi måste lära oss varandras olikheter och att vi har olika mål i livet. mitt liv är att skapa ett liv ihop med min pojkvän, men samtidigt ha mitt egna liv.

jag skulle ju tex få damp om han och jag gjorde allt ihop. skulle han följa med mig på gymet varje gång jag var där, då skulle det ju inte hålla, eller att jag följde med varje gång han skulle va med sina polare. Det funkar ju inte, inte för oss. Vi är två stycken som måste ha egentid.

Egentid är väldigt viktigt, tror endel inte fattar hur viktigt det är. Bara kolla på tonåringar som precis har fått en pojkvän/flickvän, dom är med varandra hela tiden, helst även när dom sitter och skiter.
Kanske anledningen att det tar slut.


Endel behöver inte egentid
, men tror att folk skulle fatta vad mycket bättre dom mår av att sakna varandra lite då och då och på så sätt kan man uppskatta varandra mycket mer.

Livet är inte en dans på rosor. Nej dansen kan ha svåra steg och även rosen har sina taggar.

Det flesta av oss slösar bort våra liv som om vi hade yttligare ett på banken.


ser ni hjärtat? :)



Det har vänt! :)

Alltså jag kommer alltid ha sådana jävla dret veckor någon gång per år, nu har jag haft den. Jag kan säga att jag har sån energi,trots min jävla rygg.
Men blir väl så när kroppen är van att träna 2-3 gånger i veckan och sen bara får promenad varje dag :/ Saknar träningen fruktansvärt mycket, men har inte råd just nu.. måste tänka lite på ekonomin oxå.

Förra veckan som ni vet var ju verkligen SKIT! Allt gick bara runt i skallen, allt kändes skit! Men nu känns allt fruktansvärt bra.

En hemlighet jag höll förra veckan för er, var att jag var på arbetsintervju på en av klubbarna här i stan. inte vilket jobb som helst utan som coupier. Kan ju alltid hoppas man får det. Det märks, skulle var kul iaf!

den andra hemligheten kommer lite längre fram, men jag är lycklig som fan!! :)

Puss o kram på er!! :)

RSS 2.0